Vi forstår godt, hvis du har forsøgt at sammenligne elpriser, men har tabt pusten undervejs. Elmarkedet kan være uoverskueligt og svært at finde hoved og hale i.
Herunder får du blandt andet et overblik over vores elpriser, og får vores bedste råd til, hvordan du bedst sammenligner el.
Når du skal lave en el-prissammenligning, er der især tre ting, du skal være opmærksom på:
Disse udgør faktisk kun en mindre del af din samlede elpris, men er samtidig den eneste del af din elregning, du kan gøre noget ved. Resten af regningen består nemlig af udgifter til dit netselskab for transport af strømmen, samt andre faste afgifter til staten.
Nytter det så overhovedet at lave en elprissammenligning? Det korte svar på det spørgsmål er ja. Der kan godt være penge at spare ved at undersøge din elaftale grundigt. Derudover kan der også være andre parametre end prisen, som er vigtige for dig i forhold til, hvilket elselskab du vil vælge.
Inden du går i gang med at sammenligne strømpriser, er det en god idé, at du overvejer, hvad der betyder noget for dig i en elaftale:
Ønsker du at betale månedligt eller kvartalsvis? Og skal det være forud- eller bagudbetalt? Langt de fleste vil finde det mest overskueligt at vælge et elselskab med månedlig betaling for det faktiske forbrug. På den måde betaler du kun for den strøm, du rent faktisk har brugt, uden at det er nødvendigt med store acontoudlæg.
Tjek om der er binding på både din nuværende elaftale samt den, du overvejer at skifte til.
Vær særligt opmærksom på gebyrer på valgte betalingsinterval, betalingsmetode, grøn strøm og bindingsbrudsgebyr.
Tilbyder elselskabet en app, så du har mulighed for at følge dit forbrug og elpriser time for time, så du nemt kan bruge strømmen, når den er billigst?
Hvis du har elbil, kan det måske være vigtigt for dig, om du kan samle din opladningsløsning og serviceaftale hos det elselskab, der leverer din strøm. Dette giver dig fordele i forbindelse med refusionssatsen og sikrer, at du modtager en samlet faktura for både strøm og service- og refusionsaftale.
Der findes flere gode sammenligningssider, hvor du kan sammenligne priser på el fra flere leverandører. Er du nysgerrig på at sammenligne dine elpriser, kan du altid kigge forbi Strømligning.dk eller Elpris.dk. Begge sider er uafhængige, og sidstnævnte er ejet og drevet af Forsyningstilsynet, som er statsejet.
Det er også vigtigt, at du vælger den rigtige elaftale, der passer til dig og dit elforbrug. Vi har lavet vores anbefaling til, hvilken elaftale du bør vælge her.
Din elpris hos os afhænger af, hvornår på døgnet du bruger strømmen, fordi vi udelukkende tilbyder en variabel elaftale, som følger markedsprisen på el. Sammenligner du vores elpriser med andre produkter på markedet, vil du hurtigt erfare, at vi tilbyder et meget lavt tillæg til kWh-prisen på kun 5 øre og et abonnement på kun 25 kr. om måneden.
Kun 25 kr. i abonnement og 5 øre/kWh inkl. handelsomkostninger.
Hos os skal du ikke betale aconto, derfor betaler du kun for den strøm, du har brugt, bagudrettet - naturligvis.
Vi har ikke behov for nogen bindingsperiode på vores produkt. Derfor kan du altid opsige med et varsel på en løbende måned plus en måned.
Du modtager elregninger, som er til at forstå. Hos os vil du tydeligt kunne se dine tillæg separat på elregningen.
Vi er nørder inden for opladning af elbiler, og derfor vil vi gerne gøre det nemmere for elbilsejere at oplade billigt og nemt.
Vi er lette at komme i kontakt med, og du kan både ringe eller skrive til os. Vi besvarer din henvendelse på mail indenfor 24 timer. Du kan bare tjekke vores Trustpilot, hvis du skulle være i tvivl.