På udkig efter billigere el?

El fra Zapp Energy

Hos Zapp Energy får du billig el til skarp og konkurrencedygtig pris. Vi leverer strøm til alle husstande i Danmark - og du betaler altid månedligt for dit faktiske forbrug. Vi har ingen skjulte gebyrer, så du kan slappe af og nyde din billige elaftale hos os.

Variabel strøm

Bestil el

Derfor skal du bestille din elaftale hos os

Er du på jagt efter de billigste elaftaler på markedet? Ønsker du samtidig en betalingsform uden komplikationer, en letforståelig regning, enkel refusion for opladning af din elbil og fremragende kundeservice? Så er Zapp Energy det rette valg for dig.

Vi er et gennemsigtigt og pålideligt elselskab, der tilbyder billig strøm til alle. Du betaler månedligt og altid bagudrettet for dit faktiske forbrug – det betyder uden aconto. Hos os finder du ingen skjulte gebyrer, og du vil kunne se alle tillæg klart udspecificeret på din elregning.

bestil-el

Hvilken elaftale passer bedst til dig?

Er du i tvivl om, hvilken elaftale du skal vælge? Kvaliteten af din el er den samme, uanset hvilket elselskab du vælger, og hvad du betaler for din strøm. Derfor er de fleste også på jagt efter billig el, men den bedste elaftale for dig kan godt være mere end blot den billigste.

Det er nemlig også vigtigt at overveje andre faktorer, såsom gennemsigtighed, god kundeservice, fleksible betalingsmuligheder, overblik i en app eller om elaftalen er optimal for elbilejere.

Hos Zapp Energy gør vi vores ypperste for at opfylde alle de nævnte parametre, så du ikke kun får billig el, men også et strømabonnement, der imødekommer alle de øvrige præferencer, du måtte have til din eludbyder.

Køb strøm fra os

El til lejlighed, hus eller erhverv

Et el abonnement til alle behov

Du kan vælge at bestille din el fra os, uanset hvor du bor – det gælder, hvad enten du bor i en lejlighed, et rækkehus, et almindeligt hus, eller selv hvis du søger el til din virksomhed. 

Få billige elpriser

Du har frit valg af elselskab, hvilket betyder, at du ikke er tvunget til at vælge en bestemt udbyder – uanset din boligtype eller adresse. Det eneste, det kræver for at købe el, er, at du har en elmåler. Derefter kan du nemt og hurtigt skifte elselskab, for eksempel til en billig elaftale fra os.

Tilmeld dig her

Godt at vide om el

Kan jeg få el fra Zapp Energy på min adresse?

Ja, du har friheden til selv at vælge din elaftale. Som kunde hos os får du en gennemskuelig og billig elaftale, uden skjulte gebyrer eller noget med småt skrift.

Hvordan skifter jeg min el til Zapp Energy?

Det er hurtigt at skifte din el til Zapp Energy. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste nogle få oplysninger om dig selv, så sørger vi for resten. Du kan læse vores guide til, hvordan du skifter trin for trin, her.

Hvor meget strøm bruger en husstand?

Elforbruget i en husstand kan variere betydeligt, afhængigt af flere faktorer. Disse omfatter blandt andet:

  • Antallet af beboere: Jo flere personer, der bor i hjemmet, desto højere er elforbruget  typisk. Det skyldes en øget brug af belysning, elektronik og andre apparater, som er hyppigere i brug. 
  • Om du har elbil: Hvis du har en elbil, vil det øge elforbruget betydeligt, da opladning af bilen hjemme, trækker elforbruget op. 
  • Type af varmekilde: Hjem, der bruger elvarme, vil typisk have et højere elforbrug sammenlignet med dem, der opvarmer med gas eller fjernvarme.
  • Antal og type af elektriske apparater: En stor mængde eller særligt energikrævende elektriske apparater, såsom tørretumblere, opvaskemaskiner og ældre, ineffektive enheder kan også øge elforbruget betydeligt.

For at give et konkret eksempel på forbrug, bruger en enkelt voksen i gennemsnit omkring 1.600 kWh om året. For en typisk familie bestående af to voksne og to børn, ligger det gennemsnitlige årlige elforbrug omkring 4.500 kWh. Disse tal kan dog variere baseret på de nævnte faktorer samt individuelle vaner og livsstil.

Det er en god idé, at være opmærksom på sit elforbrug, ikke kun for at spare penge, men også for at minimere husstandens miljøpåvirkning. Energieffektive apparater, et bevidst forbrug af strøm og eventuelt investering i vedvarende energikilder, kan være effektive måder at styre og reducere forbruget på.